Vervoer voor elk gezelschap

Touringcar huren Breda

De locatie voor het huren van een touringcar in Breda. Onze touringcars worden verhuurd inclusief chauffeurs en zijn geschikt voor kleine & grote groepen.

Touringcar nodig?

Vervoer voor elke gelegenheid vanuit Breda

Bent u aangewezen om het vervoer voor u en uw gezelschap te regelen? Of misschien regelt u wel het vervoer voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Dat kan beste een lastige taak zijn. U wilt dan namelijk het beste vervoer tegen een goede prijs voor uw gezelschap regelen. Als dat uw situatie is bent u op de juiste site terecht gekomen. Al jarenlang vervoeren wij namelijk verschillende gezelschappen in onze luxe touringcars en dat voor zeer scherpe prijzen. Bovendien zijn onze prijzen altijd inclusief tol, parkeerkosten en overige kosten.

In onze touringcars kunnen groepen van 10 tot wel 4000 personen terecht. De touringcars zelf worden altijd bestuurd door professionele, punctuele en vriendelijke chauffeurs. Mogen onze chauffeurs u en uw gezelschap binnenkort vervoeren vanuit Breda? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Touringcar huren

10 tot 4000 personen

Touringcar huren Breda?

Voordelen van een touringcar huren in Breda

Wanneer u er voor kiest om bij Kuiper Touringcars Breda een touringcar te huren kunt u genieten van veel voordelen. Eén van deze voordelen is dat wij uw ritten volledige afstemmen naar uw specifieke wensen. Een ander voordeel is dat wij alleen met punctuele chauffeurs werken, dus u arriveert altijd op tijd. Hieronder staan meer voordelen benoemd voor het huren van een touringcar bij Kuiper Touringcars.

Soorten reizen

Wat voor soort reizen vervoeren wij vanuit Breda?

Vanuit Breda vervoeren wij al jarenlang kleine en grote groepen door het hele land. Hieronder ziet u onze meest gereden ritten.

Evenementenvervoer

Zoekt u naar luxe vervoer voor een concert of festival? Kuiper Touringcars verzorgt vanuit Breda uw reis naar iedere gewenste locatie. Onze comfortabele touringcars, bestuurd door vriendelijke buschauffeurs, staan voor u klaar.

Schoolreizen

Kuiper Touringcars garandeert veilig en betrouwbaar vervoer voor scholen in Breda naar elke denkbare bestemming. Of het nu gaat om een avontuurlijke dag in de Duinrell of een leerzame reis naar Naturalis, onze chauffeurs zorgen voor een veilige rit voor u en uw leerlingen.

Zakelijk vervoer

Voor al uw zakelijke reizen, zoals bedrijfsuitjes, vergaderingen, teambuildingsactiviteiten, beursbezoeken of congressen. Ontdek onze zakelijke vervoersmogelijkheden vanuit Breda.

Congresvervoer

Bent u op zoek naar professioneel vervoer voor congressen? Kuiper Touringcars biedt op maat gemaakte vervoersoplossingen voor zowel grote als kleine gezelschappen vanuit Breda.

Gelegenheidsvervoer

Wilt u een touringcar huren voor uw bruiloft, teambuilding, zakelijke bijeenkomst, beurs of andere bestemming? Kies voor ons speciale gelegenheidsvervoer vanuit Breda voor een comfortabele tocht voor u en uw gezelschap.

Dagtochten

Heeft u vervoer nodig voor een dagje uit? Onze chauffeurs brengen u vanuit Breda naar elke bestemming naar keuze. Een dagtocht met Kuiper Touringcars staat garant voor een fantastische ervaring.

Vervoer nodig voor uw gezelschap?

Touringcar huren Breda?

Interesse in het huren van een touringcar uit Breda inclusief chauffeur? Neem dan contact met ons op via deze knop.

Veilige reis

Veilig op pad met Kuiper Touringcars uit Breda

Als u bij onze touringcars instapt bent u altijd zeker van een professionele chauffeur. Wij werken namelijk alleen met punctuele en professionele chauffeurs met veel rijervaring. Bovendien zijn al onze touringcars ingericht volgens de juist veiligheidseisen. U bent er dus altijd zeker van dat u veilig aankomt op uw eindbestemming.

Bij onze dienstverlening krijgt u altijd te maken met een all-in prijs. Dat houdt in dat kosten voor parkeren en benzine al bij de prijs zijn ingenomen. Zien wij u binnenkort in één van onze touringcars?

Veilig onderweg

Onze bussen voldoen aan de allerhoogste veiligheidseisen en brengen u altijd veilig op uw eindbestemming.

Reviews

Wat onze klanten uit Breda over ons zeggen

Onze chauffeurs vervoeren al jarenlang gezelschappen vanuit Breda. Lees hieronder wat deze gezelschappen van onze dienstverlening vonden.

Echt een super leuke busreis gehad!! Alles was goed geregeld. Iedereen had het naar zijn zin, we gaan zeker nog een keer met deze bus naar een feestje!! Echt een aanrader

Fleur van Leeuwen

5/5

Afgelopen week heeft Kuiper Touringcars een Touringcar geregeld na ons gala. Erg enthousiast over het bedrijf en makkelijk te bereiken. Je krijgt meteen iemand aan de telefoon en binnen no time is het geregeld. Heel erg tevreden!

Luisa Ximenez

5/5

Super leuke dag gehad! De bus was leuk ingedeeld en de voorzieningen van goede kwaliteit. Ik was erg blij met de communicatie van dit bedrijf, werd altijd netjes terug gebeld. De buschauffeur was super flexibel en heeft ons een top dag bezorgd. Aanraader dus!!

Mobo Events

5/5